www.rum46.dk

rum46 - Aktuelt / Current

PERFORMANCErum, fredag den 26 april, 2019
26 Apr, 2019 -
Ulla Hvejsel, Louise Haugaard Jørgensen og Alex Mørch i samarbejde med Klavs Kehlet
Performance

Klik på billedet og se flere billeder
PERFORMANCErum inviterer hermed til PERFORMANCErum, og det bliver med Ulla Hvejsel, Louise Haugaard Jørgensen og Alex Mørch i samarbejde med Klavs Kehlet, og det sker fredag den 26. april 2019.

Ulla Hvejsel vil opføre performancen: En tænke med røven quiz. Med en række spørgsmål til dumhed og arbejde - at tænke med røven og at arbejde røven ud af
bukserne..

Louise Hougaard Jørgensen performance har titlen: Seneste forsøg på at elske. Den bliver et nedslag i en proces, i en tekstkrop og et billedarkiv i fortsat forhandling.
Fotografier fra Charlottenlund Travbane (hvor hestene har navne som Time is Money, Created Face og Tausendmal Du) samt fundne billeder af sten på Mars (som af videnskabsfolk har fået navne som Jake Metijevic, Heat Shield og Et-Then) sættes op imod en tekst, som beskæftiger sig med sorgbearbejdelse og selvvalgt ensomhed. I
teksten tiltales et Du, som er død i et meningsløst og udramatisk uheld. I mødet mellem billederne og teksten ønsker jeg at undersøge, hvordan navne danner betydning, skaber forbindelse mellem og tildeler identitet til både ting, dyr, mennesker og begreber.

Alex Mørch og Klavs Kehlet skaber til lejligheden en intermediel performance, der tager sin begyndelse ved solopgang og afsluttes i performanceRUM.

START: fredag den 26. april 2019 kl. 19.00.
HVOR: rum46, Studsgade 46, Aarhus.
TELEFONISK KONTAKT: claus ejner: 40 63 10 67
EMAIL: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

PERFORMANCErum er støttet af Aarhus Kulturudviklingspulje.RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46